Een Grieks verhaal

Oniro

  1. Home
  2. /
  3. Over ons
Welkom

Bij restaurant Oniro

Bent u klaar voor een culinaire reis en een ontspannen avond? Dan heten wij u van harte welkom bij Oniro. Een authentiek Grieks specialiteiten restaurant waar uw smaakpapillen worden gestreeld. Met heerlijke gerechten waarbij de kruiden, specerijen en olijfolie de hoofdingrediënten zijn. Geniet van een goede wijn terwijl de chef-kok en zijn team uw gerechten vers bereiden. Terwijl wij van Oniro u als bezoeker verwennen in een sfeervolle ambiance. Waar u echt het gevoel krijgt dat u thuis bent.

Authentiek Grieks restaurant

Met een moderne uitstraling

Oniro is een authentiek Grieks restaurant met een moderne uitstraling. Waar wij een stukje Griekenland naar Vleuten hebben gebracht. Wij bieden plaats aan 180 bezoekers, die de Griekse sfeer willen proeven en willen genieten van mooie gerechten. Wij serveren voor het diner traditionele Griekse gerechten, grill- en houtskool specialiteiten en overheerlijke desserts. Een bezoek aan Oniro is voor iedereen. Of u nu een vlees- of visliefhebber of vegetariër bent. U bent altijd van harte welkom! Onze menukaart is zeer uitgebreid en er zijn voldoende gerechten die bij u in de smaak zullen vallen. Geniet u liever thuis van een overheerlijk gerecht? Wij brengen een stukje Griekenland bij u thuis met onze afhaal- en bezorgservice. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de catering van uw bruiloft, familie- en bedrijfsfeesten.

Waar staat Oniro voor?

De droom

Oniro betekent in het Grieks ‘de droom’. In de Griekse mythologie gingen de Goden Hypnos en zijn drie zonen Morpheus, Phobetor en Phantasos ’s nachts op weg om dromen onder de mensen te verspreiden. Om mensen te inspireren en te verrassen. Wat voor mij lang geleden als een droom begon is nu werkelijkheid geworden. Mijn naam is Maria, de eigenaresse van restaurant Oniro. Een stukje Griekenland in Vleuten waar iedereen welkom is en iedereen ook het gevoel moet krijgen dat hij of zij thuiskomt. Terwijl de gasten in een ontspannen omgeving kunnen genieten van Griekse specialiteiten en zich voor eventjes in de mediterrane sferen wanen. In de afgelopen tien jaar hebben wij lief en leed met onze klanten gedeeld en mooie herinneringen met ze gemaakt. Een bezoek aan Oniro is dan ook meer dan een avondje uit eten gaan. Het is een culinaire beleving!

Bent u klaar om het Griekenland in Vleuten te ervaren? Wij heten u van harte welkom bij Oniro!

Wat ze over ons zeggen

Klantverhalen

Op 12 oktober hebben wij met een groep van 7 personen zo overheerlijk gegeten bij Oniro.Dat het heerlijk zou zijn wist ik al maar ook de ideeën waar ze mee kwamen als voor en hoofdgerecht voor 7 personen als een verassingsplank zo heerlijkZeker voor herhaling vatbaar.Vriendelijk en meedenkend personeel
Emmely den Hartog
Emmely den Hartog
20:09 26 Nov 21
Mooi ingerichte zaak. Eten was prima, vlotte bediening. Niets op aan te merken.
Arjen Schotanus
Arjen Schotanus
16:57 14 Nov 21
Per fect
Robin indewater
Robin indewater
09:51 14 Nov 21
Wat kan je hier heerlijk eten, en wat een vriendelijk personeelDikke pluim
Sonja Onink
Sonja Onink
05:46 14 Nov 21
Heerlijk en gezellig
Doortje Heikoop
Doortje Heikoop
13:14 12 Nov 21
Het eten is echt heerlijk, het is alleen wel altijd een beetje chaotisch. Nu is de gast vrouw een hele lieve dame waardoor het altijd minder erg is. Ik zou hier nog wel eens in de toekomst terug gaan 👍🏻
samantha engel
samantha engel
08:18 12 Nov 21
Heerlijk eten tegen een uitstekende prijs. Uiterst vriendelijk en attent personeel.Hier kwamen we al eerder en gaan er zeker nog nasr terug.
Ron Kraaijkamp
Ron Kraaijkamp
07:39 06 Nov 21
Good restaurant and a very delicious food. We enjoyed specially our appetizers 👌🏻
Shadi Meymanat
Shadi Meymanat
19:39 04 Nov 21
Vriendelijke bediening en prima eten
Ad Kuppens
Ad Kuppens
21:49 28 Oct 21
Heerlijk gegeten! Ik kom er al heel lang en zelfs in de corona tijd online besteld! Vriendelijk personeel en top eten!Zeker om vaker te doen en gezellig om met vrienden en familie te eten!
Britt Brouwer
Britt Brouwer
20:23 27 Oct 21
Heerlijk gegeten was perfect hele mooi voorgerecht met diverse smaaksensatie ś
Andre Thomas
Andre Thomas
20:21 27 Oct 21
Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening.
Paul Kamphuis
Paul Kamphuis
08:03 27 Oct 21
js_loader
Bijzonder Grieks

Altijd en overal bijzonder genieten

Menu restaurant

Menu restaurant

Laat u verwennen in ons restaurant
Menu bezorgen & afhalen

Menu bezorgen & afhalen

Eenvoudig thuisbezorgd of afhalen