Een Grieks verhaal

Oniro

  1. Home
  2. /
  3. Over ons
Welkom

Bij restaurant Oniro

Bent u klaar voor een culinaire reis en een ontspannen avond? Dan heten wij u van harte welkom bij Oniro. Een authentiek Grieks specialiteiten restaurant waar uw smaakpapillen worden gestreeld. Met heerlijke gerechten waarbij de kruiden, specerijen en olijfolie de hoofdingrediënten zijn. Geniet van een goede wijn terwijl de chef-kok en zijn team uw gerechten vers bereiden. Terwijl wij van Oniro u als bezoeker verwennen in een sfeervolle ambiance. Waar u echt het gevoel krijgt dat u thuis bent.

Authentiek Grieks restaurant

Met een moderne uitstraling

Oniro is een authentiek Grieks restaurant met een moderne uitstraling. Waar wij een stukje Griekenland naar Vleuten hebben gebracht. Wij bieden plaats aan 180 bezoekers, die de Griekse sfeer willen proeven en willen genieten van mooie gerechten. Wij serveren voor het diner traditionele Griekse gerechten, grill- en houtskool specialiteiten en overheerlijke desserts. Een bezoek aan Oniro is voor iedereen. Of u nu een vlees- of visliefhebber of vegetariër bent. U bent altijd van harte welkom! Onze menukaart is zeer uitgebreid en er zijn voldoende gerechten die bij u in de smaak zullen vallen. Geniet u liever thuis van een overheerlijk gerecht? Wij brengen een stukje Griekenland bij u thuis met onze afhaal- en bezorgservice. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de catering van uw bruiloft, familie- en bedrijfsfeesten.

Waar staat Oniro voor?

De droom

Oniro betekent in het Grieks ‘de droom’. In de Griekse mythologie gingen de Goden Hypnos en zijn drie zonen Morpheus, Phobetor en Phantasos ’s nachts op weg om dromen onder de mensen te verspreiden. Om mensen te inspireren en te verrassen. Wat voor mij lang geleden als een droom begon is nu werkelijkheid geworden. Mijn naam is Maria, de eigenaresse van restaurant Oniro. Een stukje Griekenland in Vleuten waar iedereen welkom is en iedereen ook het gevoel moet krijgen dat hij of zij thuiskomt. Terwijl de gasten in een ontspannen omgeving kunnen genieten van Griekse specialiteiten en zich voor eventjes in de mediterrane sferen wanen. In de afgelopen tien jaar hebben wij lief en leed met onze klanten gedeeld en mooie herinneringen met ze gemaakt. Een bezoek aan Oniro is dan ook meer dan een avondje uit eten gaan. Het is een culinaire beleving!

Bent u klaar om het Griekenland in Vleuten te ervaren? Wij heten u van harte welkom bij Oniro!

Wat ze over ons zeggen

Klantverhalen

Heerlijk gegeten. Zeer gezellig en leuk personeel. Top.
Wendy pit
Wendy pit
19:53 19 Sep 21
Heerlijk eten,en hartelijke, persoonlijke ontvangst en bediening
Sander Griffioen
Sander Griffioen
15:58 18 Sep 21
Lekker gegeten op onze dertigjarige trouwdag. Super eten en drinken. Vriendelijk personeel. Een avond om nooit te vergeten. Ook bij 25 jaar getrouwd hebben we hier gegeten. Dat is ook een avond geweest om nooit te vergeten. Ik heb er maar één woord voor Super.
Fred Oude Wansink
Fred Oude Wansink
20:29 12 Sep 21
Feest van me ouders 30 jaar getrouwdSuper goed etenSuper en gezellig personeelVaker geweest en blijft erg gezellig en het eten en de zweer goedZeker 5 steren waard
Hoffie channel
Hoffie channel
20:23 12 Sep 21
Heerlijk gegeten leuk personeel!
Jolanda de lang
Jolanda de lang
19:51 11 Sep 21
Super gezellig. Vriendelijke bediening en heerlijk eten.
Esther Rijkse
Esther Rijkse
10:29 31 Aug 21
Gezellige en vlotte bediening en het eten is er heerlijk 👌
Marco en Quirina Bosch van Hest
Marco en Quirina Bosch van Hest
13:15 28 Aug 21
Super leuk restaurant! Wordt gedraaid door een gedreven familie die het snappen. Goed eten en drinken met de combinatie van de gezelligheid maakt dit een fijne plek om geregeld even te eten.
Dennis Bolhuis
Dennis Bolhuis
19:47 15 Aug 21
Heerlijk gegeten!!
Melvin Doorn
Melvin Doorn
10:25 14 Aug 21
Goed restaurant, zoals je mag verwachten van een griek.
sneklet the
sneklet the
16:42 13 Aug 21
Was heerlijk!
jeffrey Schuurman
jeffrey Schuurman
05:07 13 Aug 21
Heel goed eten. Vriendelijk personeel.
Andre van Zutphen
Andre van Zutphen
12:44 10 Aug 21
Bijzonder Grieks

Altijd en overal bijzonder genieten

Menu restaurant

Menu restaurant

Laat u verwennen in ons restaurant
Menu bezorgen & afhalen

Menu bezorgen & afhalen

Eenvoudig thuisbezorgd of afhalen