Met aandacht verzorgt

Catering

 1. Home
 2. /
 3. Catering
Catering

Bruiloft, Familiefeesten & Bedrijfsfeesten

Bij Oniro kunt u ook terecht voor de catering van uw bruiloft, familie- en bedrijfsfeesten. Bij Oniro is alles mogelijk. Of u nu luxe hapjes of een Grieks meergangen diner wilt serveren of een mooi buffet wilt laten opstellen. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen terwijl wij rekening houden met speciaal dieetwensen en allergieën van uw gasten. Met onze cateringservice brengen wij een stukje culinaire Griekenland naar u toe. Waarmee u en uw gasten zich even in de mediterrane sferen kunnen wanen en ook kunnen genieten van de overheerlijke Griekse specialiteiten. Wij verzorgen de catering voor onze klanten in de regio’s Utrecht & omstreken en Amsterdam & omstreken.

Catering-bruiloft

Bruiloft

Voor een schitterend diner naar uw wensen

 • Luxe menu of lekkere hapjes
 • Menu naar uw smaak
 • Al vanaf 8 personen

Catering-bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Goed voor teambuilding en netwerken

 • Meergangen diner of buffet
 • Vlees, vis en/of vegetarisch
 • Al vanaf 8 personen

Catering-familiefeest

Familiefeest

Suggesties bij een gezellig samenzijn

 • Van buffet tot bbq
 • Salades en desserts mogelijk
 • Al vanaf 8 personen

olive-light
Meer weten?

030-6585005

Bel ons met uw persoonlijke wensen

Met liefde bereid

BRUILOFT EN JUBILEUMFEESTEN

Wilt u dat uw gasten op uw bruiloft of jubileumfeest niets tekort komen? Wij verzorgen de catering tot in de puntjes! Heerlijke en verse gerechten waar uw gasten van zullen smullen! Uiteraard sluit onze service aan op uw wensen en wij houden rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Wij verzorgen luxe hapjes en desgewenst een meergangen diner. Uiteraard sfeervol opgemaakt.

Altijd een succes

BEDRIJFSFEEST EN NETWERKBIJEENKOMSTEN

Op een bedrijfsfeest of een netwerkbijeenkomst is het eten wel het laatste waar u zich zorgen om moet maken. Daarom schakelt u Oniro in, want wij regelen het voor u! Blijf ongestoord in contact met uw collega’s en klanten terwijl u en uw gasten kunnen genieten van een overheerlijk buffet vol met Griekse specialiteiten.

Voor ieder wat wils

FAMILIE- EN VRIJGEZELLENFEEST

Een groot familiefeest, buurtfeest of een vrijgezellenfeest is niet geslaagd als er niets lekkers te eten is. Daarom kiest u voor Oniro, want wij luisteren naar uw wensen, wij houden rekening met dieetwensen en allergieën en wij verzorgen uiteindelijk zalige luxe hapjes of een uitgebreid meergangen diner. Wilt u liever een lopend buffet? Ook dat kunnen wij voor u regelen!

Deze mensen gingen jou voor

Klantervaringen

Oniro 'De Droom'

Over ons

Een stukje Griekenland in Vleuten waar iedereen welkom is. Waar u in een ontspannen omgeving kunt genieten van luxe Griekse specialiteiten en zich voor eventjes in mediterrane sferen wanen. Een bezoek aan Oniro is dan ook meer dan een avondje uit eten gaan. Het is een culinaire beleving!