Menukaart


21  | ZESTI PIKILIA€ 13,90
SELECTIE VAN WARME AMUSES

22  | TRIO PITA€ 7,80
3 MAAL FILLODEEG, GEVULD MET SPINAZIE, FETA EN GEHAKT

23  | FETA BOUGOURTI€ 7,75
FETA MET TOMAAT, KNOFLOOK, PAPRIKA EN OLIJF UIT DE OVEN

24  | DOLMADAKIA€ 7,50
WIJNBLADEREN, GEVULD MET RIJST, GEHAKT EN CITROENDILLESAUS

25  | KEFTEDAKIA€ 6,90
GEHAKTBALLETJES MET TOMATENSAUS EN KRUIDEN

26  | KALAMARAKIA€ 7,75
BABY KALAMARIS IN RODE BIETENSAUS MET CHILI

27  | MIDIA TIGANITA€ 7,75
GEBAKKEN MOSSELEN MET KNOFLOOK, UI EN FETA

28  | GARIDES SAGANAKI€ 10,50
SCAMPI?S MET TOMAAT, KNOFLOOK, UI EN YOGHURT

29  | FETA ME SOUSAMI€ 10,25
GEBAKKEN FETA IN EEN KROKANT JASJE MET SESAMZAAD

30  | GARIDES SOUVLAKI€ 10,25
SCAMPI?S OP SPIES MET SESAMSAUS

31  | FLORINES GEMISTES€ 8,25
PAPRIKA GEVULD MET FETA, BALSAMICO EN KNOFLOOK

32  | MANITARIA€ 8,90
CHAMPIGNONS, GEBAKKEN IN KNOFLOOK, KRUIDEN EN ROOM

33  | WARKA ONIRO€ 10,75
COURGETTE MET SCAMPI?S, YOGHURTSALSA EN GROENTENBOUQUET

34  | OCHTAPODI DUO€ 14,50
OCTOPUS MET FAWA, BALSAMICO EN KNOFLOOK

35  | PORTO BELLO€ 9,50
GROTE CHAMPIGNON MET GEITENKAAS, HONING EN BALSAMICO

36  | KOLOKITHOKEFTEDES€ 8,50
COURGETTE MET KNOFLOOK ENN GROENTENBOUQUET

37  | COQUILLES€ 13,25
ST. JACQUES MET GEKARAMELISEERDE UI, BRUSCHETTA EN PAN

38  | MELITZANES TIGANITES€ 9,90
GEBAKKEN AUBERGINES MET AVOCADO DIP

39  | KASERO PITA€ 9,25
DRAADJESDEEG MET ROOMKAAS, TOMAAT EN BASILICUM

40  | KEFALOTIRI SAGANAKI€ 12,50
GEBAKKEN GEITENKAAS