Menukaart


46  | KALAMARIA€ 16,25
GEBAKKEN BABY KALAMARIS MET EEN VISSAUS

47  | GARIDES TIGANITES€ 21,50
GEBAKKEN GROTE GARNALEN IN KNOFLOOK

48  | GARIDES TIS SCARAS€ 22,25
GROTE GARNALEN OP SPIES MET PAPRIKA, UI EN CITROENDRESSING VAN DE GRILL

49  | SOLOMOS€ 20,50
ZALMMOOT MET HOLLANDSE GARNALEN EN COGNACSAUS VAN DE GRILL

50  | GLOSSA€ 25,25
GEPOCHEERDE ZEETONG MET CITROEN, OLIJFOLIE EN WITTE WIJN

51  | TSIPOERA€ 18,90
DORADE ROYAAL MET ZEEKRAAL EN OLIJFOLIEDRESSING VAN DE GRILL

52  | FILLE LAVRAKI€ 20,50
GEBAKKEN ZEEBAARSFILET GEVULD MET TOMAAT, COURGETTE, SPINAZIE EN RIJST

53  | LAVRAKI GASTRA€ 21,10
ZEEBAARS MET GESTOOFDE AARDAPPELEN, GROENTEN EN CITROENDRESSING

54  | FRICASE€ 24,90
ZEEVRUCHTEN MET SPINAZIE, KNOFLOOK, RIJST EN CITROENSALSA VAN DE STOOF

55  | MIX THALASINON€ 20,10
BABY KALAMARIS, MOSSELEN, SCAMPI?S EN ZALM

56  | RISOTTO ME GARIDES€ 19,25
SCAMPIS MET SPINAZIE, MINT, WITTE WIJN EN RIJST UIT DE STOOF

57  | POUNKY THALASINON€ 24,10
BUNDELTJE VAN GEVULDE PASTA MET TOMAAT, BASILICUM, KNOFLOOK EN ZEEVRUCHTEN

Deze gerechten worden geserveerd met rijst, frites en gebruik van saladebuffet